Udstilling‎ > ‎

Om udstillingen

Hobbydyrsudstilling 10.-11.januar 2015

Kolind og Omegns Fjerkræklub og 
Djurslands Kaninavlerforening

Børn og unge under 18 år har gratis adgang
Vokse 25,-


 

Pressen skrev 2015

Presseklip 2015

Pressen skrev 2014

Presseklip 2014
16/1-14 Lokalavisen.dk
12/1-14 Udstillingsbilleder fra Anne Dyhr Blog
11/1-14 TV2-Østjylland
11/1-14 DR P4 Østjylland
09/1-14 TV2-Østjylland Guide               
0
9/1-14 Lokalavisen.dk       
0
6/1-14 Dinby.dk       
0
7/1-14 Adresseavisen       
0
7/1-14 Djurslandsposten        

Resultater


1. weekend i januar er Byhallen i Kolind igen fyldt med race rene hobbydyr.
 Fredag den 9. januar kl.14 flytter bestyrelsen i de 2 foreninger ind i Byhallen og begynder opsætningen af det årlige kåringsskue. 
 Der bliver slæbt bure, ophængt flag, isat drikketrug, drikkes kaffe, målt med tommestok og strøet med halm. 
 Så kl.18 begynder der at vrimle med biler som er efterspændt en trailer, udstillingsdyrene ankommer. Inde i hallen bliver der båret kasser med høns, kaniner, duer og ænder. Hvert dyr er registreret og skal sættes i det nummerede udstillingsrum.

Lørdag morgen klokken meget tidlig møder dommere fra hele landet til morgenkaffe sammen med bestyrelserne. Efter en kort briefing går dommerne igang med at tage hvert enkelt dyr og bedømme det efter en standard.
 Klokken halv et er alle dyrene bedømt og der kan nydes en velfortjent middag sammen med klubbernes æresmedlemmer og repræsentanter fra kommunalbestyrelsen.
 Så tager bestyrelsen fat på præmieudregningen og klokken fjorten bliver dørene åbnet for udstillere og publikum. 

Der vil være pr stande fra Dansk Marsvine Klub,  Djurslands Akvarieforening og Biavlerforeningen udover informationsstand fra Kolind og Omegns Fjerkræklub og Djurslands Kaninavlerforening vil der være Glasgravør og mulighed for at se på masser af udstyr til hobbydyrene. 

 Lørdag er udstillingen åben mellem kl. 14 - 17
 Der vil være mulighed for kaffe eller en øl/vand mens der bliver snakket hobbydyr og de muligheder der er for at opdrætte dem i haven.
 Lykken kan også prøves i Tombolaen eller ved det amerikanske lotteri

Søndag åbnes dørene kl. 10 for publikum men bestyrelsen har været igang længe med fodring og vanding af dyrene, der er også blevet tid til at feje mellem burrækkerne så at tager sig pænt ud igen.
 Kl. 15.30 begynder præmieuddelingen det er Kaninavlerforeningen der begynder og derefter  Fjerkræklubben deres ærespræmier. 

Kl. 16.00 lukker udstillingen og alle som har lyst kan hjælpe med oprydningen, kl. 19 spiser vi æggekage af de æg som hønsene har lagt i weekenden, pakker trailerne og kører hjem efter endnu en uforglemmelig weekend i Byhallen.