Nyheder‎ > ‎

Racefjerkræ til Sommerfest på Mols

indsendt 26. jun. 2014 12.36 af Kolind Racefjerkræklub
Et nyt tiltag fra Kolind og Omegns Fjerkræklub er deltagelse med en stand ved Sommerfesten på Mols.
Der er mange fjerkræfolk på Mols men der er ikke så mange af dem der deltager i det foreningsarbejdes som der også er mulighed for.
Kolind og Omegns Fjerkrækub har fået et samarbejde igang med arrangørene så der kan fremvises nogle af klubbens forskellige racer lørdag den 4.juli fra kl.13.
Her vil bestyrelsen fortælle om de gode muligheder der er for at holde fjerkræ under ordnede forhold, og hvordan man kommer igang med at fremvise sit fjerkræ til bedømmelse på den årlige Hobbydyrsudstilling i Byhallen i Kolind 2.weekend i januar.
Det er blevet utroligt populært at spise sine egne friske æg, samtidig kan det grønne affald blive omsat af de 4-5 høns der skal til for at forsyne en familie. Har man en hane også er der god styr på hønsene og store chancer for at få kyllinger.
Der kan næsten gå "Mormors kolonihavehus" i det når kyllingen skal spises med frisk persille og nye kartofler af egen avl.
Hvis der bliver plads til det ved Sommerfesten vil Kolind og Omegns Fjerkræklub også arrangere en lille konkurrence med "Hønseskidning", her vil publikum få mulighed for at gætte på hvor hønen sætte sin første klat og dermed udløse en præmie.
Comments