Nyheder‎ > ‎

Hobbydyrsudstilling 13.-14.januar

indsendt 7. jan. 2018 04.37 af Kolind Racefjerkræklub
Interessen for hobbydyr er stadig stor på Djursland.


Det er lykkedes igen at arrangerer en udstilling 13.-14. januar i Byhallen i Kolind, hvor der er tilmeldt 200 stk. racefjerkæ og 250 stk racekaniner, fra de 2 foreninger Kolind og Omegns Fjerkræklub og Djurslands Kaninavlerforening.

I forbindelse med udstillingen af racekaniner vil der også være en kælekaninudstilling, hvor alle er velkomne til at deltage. Tilmelding kan ske på tlf.22929638 inden torsdag den 11. januar og koster 30 kr. pr. kanin. Der vil være specielle præmier til de bedste af kælekaninerne.

Marsvineklubben viser nogle af sine flotte dyr frem og kan fortælle om hvordan marsvin skal passes og plejes.

Djurslands Akvarieforening viser nogle af sine flotte akvarier frem og der vil være en fisketælle konkurrence og masser af information om pasning og pleje.

Biavlerforeningen vil vise nogle af de mange glæder der er ved at have et bistade i haven, hvor der kan høstes egen honning og samtidig hjælpe med at få bedre frugter i haven.

Der vil være en stor tombola og mulighed for en kop kaffe mens der bliver hygget i de flotte lokaler, rigtig mange mennesker har en fast tradition for at mødes i Kolind den 2.weekend i januar til hyggeligt samvær. Der bliver diskuteret og udveksles erfaringer om planlægningen af kommende avlssærson.

Udstillingen vil blive åbnet af den nyvalgte formand for kulturudvalget Riber Hog Anthonsen som vil få en rundvisning og høre om aktiviteterne i de 2 klubber.

Udstillingen er åben lørdag 13.januar fra kl.14 og søndag 14. januar fra 10 til 16. Børn indtil 18år har gratis adgang, voksne 25kr.
Comments