Nyheder‎ > ‎

Åbent hønsehus 13. juni 13.00-17.00

indsendt 2. jun. 2015 01.19 af Kolind Racefjerkræklub   [ opdateret 7. jun. 2015 04.25 ]
Kolind og Omegns Fjerkræklub holder åbent hønsehus lørdag 13. juni.
Det foregår kl. 13 – 17 ved Ivan og Jytte Andersen, Nørreled 37 i Skørring ved Mørke.

»I en tid hvor der snakkes meget om usund mad med mange ukendte tilsætningsstoffer, vil Kolind og Omegns Fjerkræklub gerne slå et slag for, at man får sin egen lille hønsegård med sine egne friske æg og sunde slagtekyllinger,« lyder det fra fjerkræklubben.

»Samtidig kan man så være med til at nedbringe antallet af burhøns, som ifølge fjerkræklubben stadig er alt for højt i Danmark. Desuden skal man ikke glemme at man får det bedre, både fysisk og psykisk af at have med hobbydyr at gøre. Et godt bevis på det er de mange plejehjem, der efterhånden har anskaffet deres egen lille hønsegård til stor glæde for beboerne. Det kræver ikke særlig meget plads at holde høns, og de kan sagtens passes ind i blomsterhaven. Desuden er høns meget underholdende at se på, og de giver de dejligste æg i bytte for en tallerken madrester,« lyder det lokkende fra den lokale fjerkræklub.

Det åbne hønsehus giver mulighed for at se høns af forskellige race, både kyllinger og voksne dyr, og man kan få svar på alle mulige spørgsmål angående fjerkræ. Klubben kan ligeledes være behjælpelig med at fremskaffe de fleste fjerkræracer.

Der vil være kaffe på kanden og bestyrelsen vil også kunne informerer om de mange aktiviteter der foregår i Kolind og Omegns Fjerkræklub.

Der vil også være mere information på hovedorganisatorens hjemmeside www.Racefjerkrae.dk

Comments